Bybits WSOT-konkurrence lanceres med 12.000 handlende, der er magt til 150 BTC-priser

Verdens største cryptocurrency-handelskonkurrence er startet i en slør af reklame. Bybit’s World Series of Trading (WSOT) har betaget kryptosfæren på grund af sin 150 BTC-præmiepulje, der i øjeblikket er over 1,7 millioner dollars værd. Yderligere 90.000 dollars i USDT er klar til at få fat. 12.368 tropper har tilmeldt sig at konkurrere i begivenheden, som er den største af sin art.

Begivenheden startede den 10. august, og formuerne for hold og soloforhandlere, der konkurrerer i dette arrangement, vil blive detaljeret på konkurrencens topliste

For at sprøjte noget glitz ind i sagen har Bitcoin Code positioneret WSTO som en prestigefyldt begivenhed for creme de la creme af pro-handlende. Som et resultat tiltrækkes det hold fra ud over den traditionelle kryptoindustri, hvilket får forexhandlere og endda pokerprofæer til at blive involveret. For yderligere at rykke op på razzmatazz har Bybit lanceret The WSOT Show , der lover at bringe spændingen ved højoktan kryptohandel til et mainstream publikum.

Der har været crypto-handel konkurrencer inden WSOT – Bybit løb en sådan begivenhed sidste år – men intet på denne skala. Skulle WSOT vise sig at være en succes, forventes det, at andre større udvekslinger vil følge efter, lokket af ilt fra publicitet, der genereres af så store billetforhold, og potentialet til at ombord på nye brugere i en masse.

Tropper samles til WSOT

Bybits WSOT-begivenhed er opdelt i to kategorier for hold og solo-deltagere. I de uger, der går op til konkurrencen, har Telegram-handelsgrupper været urolige med brugere, der samler de bedste hjerner, de kan samles for at tage industriens lyseste sind. 135 hold har deltaget i WSOTs BTC Troop Showdown sammen med 10.240 ‚troopers.‘ Yderligere 2.128 tropper konkurrerer i USDT Solo Throwdown. Det sidste hold, der står i konkurrencen, vil kræve toppræmien på 80 BTC.

Mens forhandlere frister alt gennem august i World Series of Trading, vil WSOT Show levere de seneste nyheder, sladder, analyse og forudsigelser. Kendte kryptohandlere Tone Vays og Luke Martin skifter omdrejningspunkt for talkshowet, interviewer holdkaptajner og grave i deres handelsteknikker. Showet vil også tage et bredere kig på markedstendenser, og hvor bitcoin er på vej ind i 4. kvartal af 2020 og videre.

Styrke synergierne mellem WSOT og poker – hvis WSOP begivenheden er model til – har Bybit slået sig sammen med PokerShares.com, hvilket giver brugerne mulighed for at satse på formuerne i holdene, der konkurrerer. Der er også planer om, at pokerstjerner-superstjerner Douglas Polk og Mike McDonald skal gæste på showet. Parret har fået karrieregevinster på $ 22 millioner og ved en eller to ting om high stakes-spil. Mens WSOT handler om bitcoin, er det blevet stylet som noget større: en underholdningsfranchise, der præsenterer kryptohandelens højoktanske verden for et nysgerrig globalt publikum.